Hvis du drømmer om at blive politibetjent, anbefaler politiskolen, at du forbereder dig til optagelsesforløbet. Det gælder hvis du vil søge ind på på uddannelsen til politikadet, såvel som Politiets basisuddannelse.

Du bør forberede dig på både den skriftlige og fysiske del af optagelsesprøveforløbet samt den individuelle samtale og samarbejdsopgave.

På Forskolen på Politiskolen tilbyder vi to forberedende kurser til Politiskolen, som du kan deltage på uanset, om du drømmer om at blive politibetjent eller politikadet.

Caseforberedelse og træning er et 10-ugers kursus i Skovlunde på Sjælland, hvor vi forbereder dig på den skriftlige del, den fysiske del, personlig udvikling og samarbejde samt køreteknik. Vi afholder orienteringsaftener i Skovlunde, hvor du kan høre mere om kurset.

Caseforberedelse online er et 15 ugers kursus, hvor vi forbereder dig på den skriftlige del af optagelsesforløbet. Kurset er 100% online, og du kan deltage fra hele Danmark.

Forskolen til Politiskolen giver ikke automatisk garanti for optagelse på Politiskolen, men vores optagelsesprocent er rigtig god.