Hvad sker der, når jeg tilmelder mig?

Du modtager en e-mail med enten en bekræftelse på, at du har fået en plads, eller en besked om, at der desværre ikke er flere ledige pladser i denne omgang. Husk at tjekke dit spamfilter, i tilfælde af at bekræftelsesmailen er havnet der. Du vil så få mulighed for at tilmelde dig den efterfølgende prøvedag.

Praktisk info

Vi har parkeringsrestriktioner i området. Du modtager en oversigt med gratis parkeringsmuligheder ved tilmelding. Hvis du kommer med det offentlige, kan du tage S-toget til Herlev Station, og derfra kan du tage bus 155 eller en gåtur på 15-20 min.

Hvad bør jeg medbringe?

Du skal have træningstøj og sko med til både indendørs og udendørs aktiviteter, hvis du ønsker at deltage aktivt i træningen. Vi sørger for skrivematerialer. Vi har en kantine, hvor du kan købe frokost, vand m.m. Medbring alternativt din egen madpakke.

Hvad kan man forvente af en prøvedag?

Du kan forvente at få et indblik i, hvordan en typisk dag på Forskolen forløber. Du kan forvente at få en fornemmelse af, hvor dit niveau ligger i forhold til politiets optagelsesprøver i såvel den skriftlige som den fysiske del

Cookies