Screening

Inden du starter på onlinekurset, bliver du indkaldt til en screening i Skovlunde. Hvis du bor i Jylland, kan der være mulighed for at blive screenet enten i Silkeborg eller Aarhus.
Screeningen foregår i ugen op til kursusstart.
Her hjælper vi dig i gang med vores onlineplatform og tester dit niveau.

Betaling

Kurset koster 4.000 kr.
Prisen for kurset dækker en grundig introduktion til politiet, løbende vejledning igennem hele din optagelsesproces og individuel hjælp til udformning af din ansøgning, caseforberedelse samt vejledning om den fysiske træning. Du modtager en opkrævning inden kursusstart.
FVU-trin 3 er gratis for dig, hvis du opfylder optagelsesbetingelserne. Dette afklarer vi igennem en samtale og en screening.

Kurset er desværre ikke SU-berettiget, da Forskolen til Politiskolen ikke er en statsanerkendt uddannelse.

Tilmelding

Du tilmelder dig Caseforberedelse her på siden. Før du begynder på kurset, indkalder vi dig til en samtale og en screening for at afklare dit niveau og dine behov.

Når du har tilmeldt dig, sender vi dig en bekræftelse. Inden kursusstart modtager du et velkomstbrev og en opkrævning.

Holdene bliver fyldt efter først til mølle-princippet, så hvis du har besluttet dig, anbefaler vi, at du ikke venter for længe med at tilmelde dig. Din tilmelding er først endeligt bekræftet, når du har betalt.

Hvor og hvornår?

Vi starter løbende nye hold, og du kan se de kommende startdatoer i tilmeldingsformularen herunder.

Hvem kan deltage?

Kurset er for alle over 18 år, som ønsker at forberede sig til at søge optagelse på Politiskolen. Kurset forbereder dig til optagelse på Politiets basisuddannelse såvel som Politikadetuddannelsen. For at deltage på FVU-dansk trin 3 skal du deltage i en individuel samtale og en screening for at afklare dit niveau og dine behov.

Vær opmærksom på, at for at søge optagelse på Politiskolen er der en række adgangskrav! Bl.a. skal du være fyldt 21 for at søge ind på Politiets basisuddannelse. Læs mere om kravene her.

Cookies