Om Forskolen til Politiskolen

Vi hjælper dig tættere på din drøm

Folkene bag Forskolen brænder for at forberede ansøgere til Politiskolen bedst muligt.
Vores erfaring med Forskolen til Politiskolen går helt tilbage til 1996. I januar 2015 flyttede Forskolen til UCplus, som i forvejen udbyder en række uddannelser og kurser, som matcher Forskolen godt. UCplus har i mere end 35 år arbejdet tæt sammen med politiet i forbindelse med uddannelse og efteruddannelse.

Forskolen ved UCplus ligger i Skovlunde ved København, og vi er fem faste undervisere.

Jeannette Jensen – Uddannelseschef, underviser i dansk
Jeannette har arbejdet som underviser i 25 år både i Tyskland og Danmark i fagene dansk, fremmedsprog (engelsk og tysk), samfundsfag, IT og vejledning. Hun er uddannet folkeskolelærer og har derefter læst videre på universiteter i Tyskland og København. Har sprog som sit hovedområde og har undervist på Forskolen siden 1997.

Torben Moesby, underviser i fysisk træning
Torben er uddannet fysioterapeut med bifag i idræt fra Københavns Universitet. Torben har stor undervisningserfaring i anatomi og fysiologi både teoretisk og praktisk. Han har undervist på Kadetskolen i København. Torben har fungeret som atletiktræner i 15 år og har selv været aktiv atletikudøver. Torbens hovedområder idrætsskader og træning og er uddannet førstehjælpsinstruktør.

Anne Mette Weismann – sprogkonsulent, underviser i dansk
Anne Mette er cand.mag. i litteraturvidenskab og dansk fra Københavns Universitet samt uddannet FVU-læselærer. Hun har tidligere arbejdet som sproglig redaktør, korrekturlæser og tekstforfatter og har stor erfaring med dansk sprog og skriftlig formidling. Har undervist i dansk på Forskolen siden 2017.