Om Forskolen til Politiskolen

Vi hjælper dig tættere på din drøm

Folkene bag Forskolen brænder for at forberede ansøgere til Politiskolen bedst muligt.
Vores erfaring med Forskolen til Politiskolen går helt tilbage til 1996. I januar 2015 flyttede Forskolen til UCplus, som i forvejen udbyder en række uddannelser og kurser, som matcher Forskolen godt. UCplus har i mere end 35 år arbejdet tæt sammen med politiet i forbindelse med uddannelse og efteruddannelse.

Forskolen ved UCplus ligger i Skovlunde ved København, og vi er fem faste undervisere.

Sådan kom Christoffer ind på Politiskolen

Det var en drengedrøm, der gik i opfyldelse, da Christoffer kom ind på Politiskolen i Brøndby.

Han er ikke i tvivl om, at det var kurset på Forskolen, der hjalp.

Forskolens undervisere

Nis Svoldgaard – sprogkonsulent, underviser i dansk
Nis er cand. mag. i dansk og filosofi fra Københavns Universitet og har desuden studeret på Det Jyske Musikkonservatorium. Han har undervist i dansk siden 2018 og har været på Forskolen til Politiskolen siden 2020. I undervisningen lægger han vægt på et tæt elevsamarbejde og har et stort fokus på den enkeltes faglige udvikling. Tidligere har Nis arbejdet som musiker, og han er stadig aktiv på dette område.

Anne Mette Weismann – sprogkonsulent, underviser i dansk
Anne Mette er cand.mag. i litteraturvidenskab og dansk fra Københavns Universitet samt uddannet FVU-læselærer. Hun har tidligere arbejdet som sproglig redaktør, korrekturlæser og tekstforfatter og har stor erfaring med dansk sprog og skriftlig formidling. Har undervist i dansk på Forskolen siden 2017.

Torben Moesby, underviser i fysisk træning
Torben er uddannet fysioterapeut med bifag i idræt fra Københavns Universitet. Torben har stor undervisningserfaring i anatomi og fysiologi både teoretisk og praktisk. Han har undervist på Kadetskolen i København. Torben har fungeret som atletiktræner i 15 år og har selv været aktiv atletikudøver. Torbens hovedområder er idrætsskader og træning, og han er uddannet førstehjælpsinstruktør.
Cookies