Caseforberedelse online

Forskolen tilbyder et onlineforløb, som forbereder dig til den skriftlige del af optagelsesprøven til Politiskolen. Forløbet varer 15 uger og er 100% online.

Du lærer, hvordan du skriver på et klart og grammatisk korrekt dansk. Du arbejder med stavning og  læseforståelse.
Caseforberedelsen forbereder dig til både del 1 og del 2 ved den skriftlige prøve i dansk til optagelsesprøven på Politiskolen.

Forløbet er 100% online, og du kan følge det, uanset hvor du bor.

 

Caseforberedelse online

Caseforberedelse online er et 100% onlinekursus, som strækker sig over 15 uger.

Du lærer, hvordan du skriver på et klart og grammatisk korrekt dansk, og vi arbejder med skriftlig formidling, læseforståelse og diktat.
Caseforberedelsen forbereder dig til både del 1 og del 2 ved den skriftlige prøve i dansk til optagelsesprøven på Politiskolen.

Individuel feedback
Når du afleverer skriftlige opgaver på kurset, får du altid individuel feedback fra en af vores undervisere.

Gennem vores digitale undervisningsplatform sørger vi for, at du lærer det danske sprogs grammatiske regler og muligheder. På den måde kan du træne din skriftlige formidling og argumentation, uanset hvor i landet du bor.

Caseforberedelse online er til dig, som vil være optimalt forberedt til den skriftlige del af optagelsesprøven til Politiskolen. Du kan være med i forløbet, uanset hvor du bor.
Det kræver blot en computer og internetadgang.

Caseforberedelse online forbereder dig til den skriftlige optagelsesprøve på Politiskolen og bringer dig tættere på jobbet som politibetjent.

Kurset er for alle over 18 år, som ønsker at forberede sig til at søge optagelse på Politiskolen. Kurset forbereder dig til optagelse på Politiets basisuddannelse såvel som Politikadetuddannelsen.

Vær opmærksom på, at for at søge optagelse på Politiskolen er der en række adgangskrav! Bl.a. skal du være fyldt 21 for at søge ind på Politiets basisuddannelse. Læs mere om kravene her.

Vi starter løbende nye hold, og du kan se de kommende startdatoer i tilmeldingsformularen herunder.

Du tilmelder dig Caseforberedelse her på siden.

Når du har tilmeldt dig, sender vi dig en bekræftelse. Inden kursusstart modtager du et velkomstbrev og en opkrævning.

Holdene bliver fyldt efter først til mølle-princippet, så hvis du har besluttet dig, anbefaler vi, at du ikke venter for længe med at tilmelde dig. Din tilmelding er først endeligt bekræftet, når du har betalt.

Kurset koster 3.750 kr.
Du modtager en opkrævning inden kursusstart.
Kurset er desværre ikke SU-berettiget, da Forskolen til Politiskolen ikke er en statsanerkendt uddannelse.

Inden du starter på onlinekurset, bliver du inviteret til en screening i Skovlunde, hvor vi hjælper dig i gang med vores onlineplatform og tester dit niveau.

Vil du være kursist på caseforberedelse online?

Tilmeld dig her, så kontakter vi dig inden for 2-5 hverdage.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.