Caseforberedelse online

Bliv klar til den skriftlige del af optagelsesprøven på Politiskolen – online

Forskolen tilbyder et onlineforløb, som forbereder dig til den skriftlige del af optagelsesprøven til Politiskolen. Forløbet varer 15 uger og er 100 % online. Der er ingen fastlagte undervisningstimer – i stedet kan du tilgå online øvelsesforløb, når det passer dig. Du bliver tilknyttet faste undervisere, som giver dig feedback på dine skriftlige opgaver, så du kan blive ved med at forbedre dig.

På online-kurset lærer du, hvordan du skriver på et klart og grammatisk korrekt dansk. Du arbejder med stavning og læseforståelse via bl.a. mulighed for at deltage i målrettet FVU-dansk på trin 3.

Online-kurset forbereder dig til alle dele af den skriftlige prøve i dansk til optagelsesprøven på Politiskolen.

 

Mere om caseforberedelse online

Caseforberedelse online

Caseforberedelse online er et 100 % onlinekursus, som strækker sig over 15 uger.

Du lærer, hvordan du skriver på et klart og grammatisk korrekt dansk, og vi arbejder med skriftlig formidling, læseforståelse og diktat via bl.a. mulighed for at deltage i FVU-dansk på trin 3.
Caseforberedelsen forbereder dig til den skriftlige prøve i dansk til optagelsesprøven på Politiskolen.

Individuel feedback
Når du afleverer skriftlige opgaver på kurset, får du altid individuel feedback fra en af vores undervisere.

Gennem vores digitale undervisningsplatform sørger vi for, at du lærer det danske sprogs grammatiske regler og muligheder. På den måde kan du træne din skriftlige formidling og argumentation, uanset hvor i landet du bor.

Caseforberedelse online er til dig, som vil være optimalt forberedt til den skriftlige del af optagelsesprøven til Politiskolen. Du kan være med i forløbet, uanset hvor du bor.
Det kræver blot en computer og internetadgang.

Caseforberedelse online forbereder dig til den skriftlige optagelsesprøve på Politiskolen og bringer dig tættere på jobbet som politibetjent.

Kurset er for alle over 18 år, som ønsker at forberede sig til at søge optagelse på Politiskolen. Kurset forbereder dig til optagelse på Politiets basisuddannelse såvel som Politikadetuddannelsen. For at deltage på FVU-dansk trin 3 skal du deltage i en individuel samtale og en screening for at afklare dit niveau og dine behov.

Vær opmærksom på, at for at søge optagelse på Politiskolen er der en række adgangskrav! Bl.a. skal du være fyldt 21 for at søge ind på Politiets basisuddannelse. Læs mere om kravene her.

Vi starter løbende nye hold, og du kan se de kommende startdatoer i tilmeldingsformularen herunder.

Du tilmelder dig Caseforberedelse her på siden. Før du begynder på kurset, indkalder vi dig til en samtale og en screening for at afklare dit niveau og dine behov.

Når du har tilmeldt dig, sender vi dig en bekræftelse. Inden kursusstart modtager du et velkomstbrev og en opkrævning.

Holdene bliver fyldt efter først til mølle-princippet, så hvis du har besluttet dig, anbefaler vi, at du ikke venter for længe med at tilmelde dig. Din tilmelding er først endeligt bekræftet, når du har betalt.

Kurset koster 4.000 kr.
Prisen for kurset dækker en grundig introduktion til politiet, løbende vejledning igennem hele din optagelsesproces og individuel hjælp til udformning af din ansøgning, caseforberedelse samt vejledning om den fysiske træning. Du modtager en opkrævning inden kursusstart.
FVU-trin 3 er gratis for dig, hvis du opfylder optagelsesbetingelserne. Dette afklarer vi igennem en samtale og en screening.

Kurset er desværre ikke SU-berettiget, da Forskolen til Politiskolen ikke er en statsanerkendt uddannelse.

Inden du starter på onlinekurset, bliver du indkaldt til en screening i Skovlunde. Hvis du bor i Jylland, kan der være mulighed for at blive screenet enten i Silkeborg eller Aarhus.
Screeningen foregår i ugen op til kursusstart.
Her hjælper vi dig i gang med vores onlineplatform og tester dit niveau.

Tilmeld dig her

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

I tvivl?

Kom til infoaften på
Forskolen og hør om, hvordan vi sammen forbereder dig til optagelsesprøven på Politiskolen.

I tvivl?

Kom til infoaften på
Forskolen og hør om, hvordan vi sammen forbereder dig til optagelsesprøven på Politiskolen.

Cookies