Infoaften på Forskolen til Politiskolen

Online og i Skovlunde

Infoaften på Forskolen til Politiskolen

Online og i Skovlunde

Fremtid i Politiet?

Overvejer du at søge ind på Politiskolen? Så er Forskolen til Politiskolen hos UCplus det helt rigtige sted at starte. Med et forberedende kursus på Forskolen kan du blive forberedt på alle delene af Politiskolens optagelsesprøve.

Uanset hvornår du overvejer at starte på et kursus hos Forskolen, er du altid velkommen til at deltage på infoaftenen, også selvom du ikke ved, om du vil starte på et kursus.

Vi holder infoaftener både online og på vores skole i Skovlunde ved København. Til vores infoaftener fortæller vi dig både om optagelsesprøven hos politiet, hvad du skal være klar til, inden du søger ind på Politiskolen, og om Forskolens to kurser. Du møder vores dygtige undervisere, og du kan få svar på alle dine spørgsmål.

Næste infoaften:

Se dato og tidspunkt i tilmeldingsformularen herunder.

Infoaften i Skovlunde varer fra 18.00-20.00
Infoaften online varer fra 18.00-18.30

Tilmeld dig infoaften online* eller i Skovlunde

*Tilmelder du dig online infoaften, sender vi dig et link efter din tilmelding. Du kan selv vælge, om du vil deltage med eller uden kamera og lyd.

Infoaften i Skovlunde varer fra 18.00-20.00
Infoaften online varer fra 18.00-18.30

Tilmelding til infoaften online eller i Skovlunde er ikke bindende.

"*" indikerer påkrævede felter

Hvilket hold er du mest interesseret i?
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Jeg lærte rigtig meget på forskolen, både fysisk og mentalt. Til optagelsesprøven følte jeg mig godt klædt på til det hele. Jeg vidste fuldstændig hvad der skulle ske, og hvilke faldgruber jeg skulle undgå i den skriftlige del. I den fysiske del havde Torben hjulpet mig godt på vej ved at presse mig på den helt rigtige måde, og få mig til at tro på mig selv. Han var med til at styrke min selvtillid så jeg følte, at jeg havde overskud på selve optagelsesdagen.

Emilie, studerende på Politiskolen

På forskolen får alle kursister hvert sit skræddersyede træningsprogram alt efter hvilket niveau, man er på. Underviserne er gode til at vejlede og motivere en, så man får indfriet de mål, som man sætter undervejs. Dette var utroligt rart for mig, som ikke havde tilbragt specielt mange timer i et fitnesscenter inden forløbet.

Mark, studerende på Politiskolen

Uden Forskolen tror jeg ikke jeg havde klaret den fysiske del.
Udover den fysiske del, følte jeg mig efter Forskolen ret selvsikker i både skrivning, samarbejde og den individuelle samtale. Anne Mette, vores dansklærer, var rigtig rigtig god til at gøre dansk/grammatikdelen spændende og virkelig givende. Jeg blev rigtig sikker i at skrive en case, og det var takket være Anne Mette og hendes gode fifs til grammatikdelen. Rigtig fedt!

Nanna, studerende på Politiskolen

I tvivl?

Du er velkommen til at sende en mail eller ringe til os på telefon 44 47 61 70, hvis du har spørgsmål til Forskolen.

 

I tvivl?

Du er velkommen til at sende en mail eller ringe til os på telefon 44 47 61 70, hvis du har spørgsmål til Forskolen.

Cookies