Infoaften på Forskolen til Politiskolen

Online og i Skovlunde

Infoaften på Forskolen til Politiskolen

Online og i Skovlunde

Fremtid i Politiet?

Overvejer du at søge ind på Politiskolen? Så er Forskolen til Politiskolen hos UCplus det helt rigtige sted at starte. Med et forberedende kursus på Forskolen kan du blive forberedt på alle delene af Politiskolens optagelsesprøve.

Nye kurser starter januar 2022, men du er velkommen til at deltage på infoaftenen, også selvom du ikke ved, om du vil starte på et kursus.

Vi holder infoaftener både online og på vores skole i Skovlunde ved København. Til vores infoaftener fortæller vi dig både om optagelsesprøven hos politiet, hvad du skal være klar til, inden du søger ind på Politiskolen og om Forskolens to kurser. Du møder vores dygtige undervisere, og du kan få svar på alle dine spørgsmål om at søge ind på Politiskolen.

Vi giver dig også en rundtur på skolen og viser dig eksempler på de opgaver, du får som kursist på Forskolen.

Ses vi? Tilmeld dig her på siden.

Næste infoaften:

Online d. 8. december kl. 18.00 – 18.30

Skovlunde d. 9. marts 2022 kl. 18.00 – 20.00

 

Tilmeld dig infoaften online* eller i Skovlunde

*Tilmelder du dig online infoaften, sender vi dig et link efter din tilmelding. Du kan selv vælge om du vil deltage med eller uden kamera og lyd.

Tilmelding til infoaften online eller i Skovlunde er ikke bindende.

Jeg lærte rigtig meget på forskolen, både fysisk og mentalt. Til optagelsesprøven følte jeg mig godt klædt på til det hele. Jeg vidste fuldstændig hvad der skulle ske, og hvilke faldgruber jeg skulle undgå i den skriftlige del. I den fysiske del havde Torben hjulpet mig godt på vej ved at presse mig på den helt rigtige måde, og få mig til at tro på mig selv. Han var med til at styrke min selvtillid så jeg følte, at jeg havde overskud på selve optagelsesdagen.

Emilie, studerende på Politiskolen

På forskolen får alle kursister hvert sit skræddersyede træningsprogram alt efter hvilket niveau, man er på. Underviserne er gode til at vejlede og motivere en, så man får indfriet de mål, som man sætter undervejs. Dette var utroligt rart for mig, som ikke havde tilbragt specielt mange timer i et fitnesscenter inden forløbet.

Mark, studerende på Politiskolen

Uden Forskolen tror jeg ikke jeg havde klaret den fysiske del.
Udover den fysiske del, følte jeg mig efter Forskolen ret selvsikker i både skrivning, samarbejde og den individuelle samtale. Anne Mette, vores dansklærer, var rigtig rigtig god til at gøre dansk/grammatikdelen spændende og virkelig givende. Jeg blev rigtig sikker i at skrive en case, og det var takket være Anne Mette og hendes gode fifs til grammatikdelen. Rigtig fedt!

Nanna, studerende på Politiskolen

I tvivl?

Du er velkommen til at sende en mail eller ringe til Jeannette på telefon 22 23 83 92, hvis du har spørgsmål til Forskolen.

 

I tvivl?

Du er velkommen til at sende en mail eller ringe til Jeannette på telefon 22 23 83 92, hvis du har spørgsmål til Forskolen.